Rietje klappe

Mijn naam is Rietje Klappe, ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in Kampen. Wij hebben kinderen, die al niet meer thuis wonen. Ik heb 25 jaar gewerkt als ziekenverzorgende in verpleeghuizen in Apeldoorn en Kampen. Dit werk heb ik al die jaren met heel veel zorg en plezier gedaan.

Ik merkte echter dat mijn hart meer en meer naar de kraamzorg trok. Daarom ben ik in 2008 gestart met de opleiding tot kraamverzorgende. Ondertussen werk ik geruime tijd met veel plezier en voldoening in de kraamzorg.

De zorg voor moeder en kind past bij mij, ik vind het fijn om met mijn kennis, ervaring en rust, te kunnen bijdragen aan een goede kraamtijd. Na de geboorte van je kind verandert er heel veel in je gezin. De kraamtijd is een periode waarin je als ouders je kind leert kennen en verzorgen, je zelf lichamelijk moet herstellen en waarin je leert ontdekken wat goed bij je kind en bij jullie als gezin past. Tijdens de kraamdagen zal ik jullie begeleiden en ondersteunen. De kraamtijd is daardoor hopelijk vooral een tijd om volop te genieten.

Gediplomeerd kraamverzorger
Wij zijn allen gediplomeerd, hebben ruime ervaring en staan ingeschreven bij de Kamer van koophandel. Tevens hebben wij ons geregistreerd bij Kenniscentrum Kraamzorg, wat inhoudt dat wij up-to-date zijn voor wat betreft bij- en nascholingen op het gebied van onder andere begeleiding bij de bevalling, EHBO, reanimatie bij kinderen en niet te vergeten het begeleiden van de (borst)voeding.

Contact
Wil je met mij in contact komen? Dit kan op de volgende manieren:
 06 – 4255 7205
 06 – 4255 7205
 hmklappe@hotmail.com