Ria Limburg

Mijn naam is Ria Limburg en ik woon in IJsselmuiden. Ik ben getrouwd en samen hebben we kinderen gekregen. Voor ons huwelijk heb ik 4 jaar als kraamverzorgende gewerkt. Toen de kinderen kwamen lukte het helaas niet meer. Gelukkig kon ik het later weer oppakken en nu werk ik al weer jaren als kraamverzorgende.

Het is heel bijzonder om ouders te mogen begeleiden in de kraamweek en ik geniet er iedere keer weer enorm van. In de kraamtijd ben ik er in de 1e plaats voor moeder en kind, maar uiteraard is er ook aandacht voor de andere gezinsleden. Aandacht en begeleiding bij de borstvoeding vind ik heel belangrijk. Ik doe altijd mijn uiterste best om er een leerzame maar ook gezellige week van te maken.

Gediplomeerd kraamverzorger
Wij zijn allen gediplomeerd, hebben ruime ervaring en staan ingeschreven bij de Kamer van koophandel. Tevens hebben wij ons geregistreerd bij Kenniscentrum Kraamzorg, wat inhoudt dat wij up-to-date zijn voor wat betreft bij- en nascholingen op het gebied van onder andere begeleiding bij de bevalling, EHBO, reanimatie bij kinderen en niet te vergeten het begeleiden van de (borst)voeding.

Contact
Wil je met mij in contact komen? Dit kan op de volgende manieren:
  06 – 2124 2761
  06 – 2124 2761
 hjlimburg@hotmail.com