Alie van Dijk

Mijn naam is  Alie van Dijk. Geboren in 1964. Ik ben getrouwd en samen hebben we kinderen en kleinkinderen. Wij wonen op een melkveehouderij bedrijf, waar ook de zorg van toepassing is. Kraamzorg is mijn passie.

In 1984 ben ik geslaagd voor de opleiding kraamverzorgende. Met veel plezier heb ik een aantal jaren gewerkt als kraamverzorgende. Daarna ben ik als moeder zorgzaam geweest voor ons eigen gezin. De kraam bleef kriebelen. Toen de kinderen wat ouder waren ben ik weer begonnen. Ik vind het geweldig mooi om te assisteren bij de bevalling. Daarna voor moeder en kind maar ook voor de andere gezinsleden te zorgen, zodat het gezin een mooie kraamtijd krijgt. Waar het met heel veel plezier nog jaren aan terug denkt!

Gediplomeerd kraamverzorger
Wij zijn allen gediplomeerd, hebben ruime ervaring en staan ingeschreven bij de Kamer van koophandel. Tevens hebben wij ons geregistreerd bij Kenniscentrum Kraamzorg, wat inhoudt dat wij up-to-date zijn voor wat betreft bij- en nascholingen op het gebied van onder andere begeleiding bij de bevalling, EHBO, reanimatie bij kinderen en niet te vergeten het begeleiden van de (borst)voeding.

Contact
Wil je met mij in contact komen? Dit kan op de volgende manieren:
 06 – 3643 8612
 06 – 3643 8612
 koeboer@hetnet.nl