Kraamverzorgenden

Alie van Dijk

Mijn naam is Alie van Dijk. Geboren in 1964. Ik ben getrouwd en samen hebben we kinderen en kleinkinderen. Wij wonen op een melkveehouderij bedrijf, waar ook de zorg van toepassing is. Kraamzorg is mijn passie.

Cobie Visscher

Sinds ’82 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Met veel zorg en liefde voer ik dit prachtige beroep uit. Ik vind het een voorrecht om in deze bijzondere periode jullie te kunnen en mogen verzorgen, ook haal ik veel voldoening uit het overdragen van kennis aan de ouders.

Rietje Klappe

Mijn naam is Rietje Klappe, ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in Kampen. Wij hebben kinderen, die al niet meer thuis wonen. Ik heb 25 jaar gewerkt als ziekenverzorgende in verpleeghuizen in Apeldoorn en Kampen. Dit werk heb ik al die jaren met heel veel zorg en plezier gedaan.

Tinie Koersen

Ik ben getrouwd, en samen met mijn man hebben wij kinderen en kleinkinderen gekregen. Vanaf 1981 ben ik gediplomeerd kraamverzorgende, maar niet al die tijd ben ik hierin werkzaam geweest, tussendoor heb ik voor mijn eigen gezin gezorgd.

Ria Limburg

Mijn naam is Ria Limburg en ik woon in IJsselmuiden. Ik ben getrouwd en samen hebben we kinderen gekregen. Voor ons huwelijk heb ik 4 jaar als kraamverzorgende gewerkt. Toen de kinderen kwamen lukte het helaas niet meer. Gelukkig kon ik het later weer oppakken en nu werk ik al weer jaren als kraamverzorgende.